Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

AKTIVNOSTI

U ponedeljak, 25. marta 2019. godine, održana je šesta sednica Parlamenta privrednika PKS - RPK Moravičkog i Raškog upravnog okruga.  Sednicom je predsedavao g-din Dragoljub Vukadinović, predsednik Parlamenta i predsednik Upravnog odbora kompanije Metalac a.d. Gornji Milanovac. 

26. februara 2019.godine, u prostorijama Privredne komore Kraljevo realizovana je jednodnevna pilot obuka za direktorie i stručne saradnike sedam osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Kraljeva. Obuku je organizovala Privredna komora Srbije, uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ.

26. februara 2019.godine, u prostorijama Privredne komore Kraljevo realizovana je jednodnevna pilot obuka za direktorie i stručne saradnike sedam osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Kraljeva. Obuku je organizovala Privredna komora Srbije, uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ.

U Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo će biti organizovane obuke za kontinuirano usavršavanje ovlašćenih posrednika i zastupnika u osiguranju za 2019.godinu, po sledećem rasporedu: RASPORED ZA KONTINUIRANO USAVRŠAVANJE U 2019. GODINI U RPK KRALJEVO. Prijavljivanje se vrši elektronskim putem na sajtu Privredne komore Srbije, putem linka  klikom na  Prijava za određenu temu.

Lokalna samouprava Kraljevo prezentovala je svoje kompanije i privredno – turističke potencijale na dvodnevnom Sajamu privrede i preduzetništva EKSPO NIŠ 2018 koji je održan 13. i 14. decembra u niškoj hali “Čair”.  Ova sajamska manifestacija, koja se odvija u organizaciji Gradske opštine Pantelej, pod pokroviteljstvom Grada Niša i uz podršku republičkih institucija, pre svega Privredne komore Srbije okupila je oko 150 izlagača iz svih krajeva zemlje.

U utorak 27. Novembra 2018.godine, održana je peta sednica Parlamenta privrednika PKS - RPK Moravičkog i Raškog upravnog okruga.  Sednicom je predsedavao g-din Dragoljub Vukadinović, predsednik Parlamenta i predsednik Upravnog odbora kompanije Metalac a.d. Gornji Milanovac.

U Privrednoj komori Srbije - Regionalna privredna komora Moravičkog i Raškog upravnog okruga, 22. novembra 2018. godine, održana je Zajednička sednica odbora industrije, poljoprivrede i usluga na temu: „Digitalna transformacija- kako izazove pretvoriti u prilike"

Erazmus za mlade preduzetnike je prekogranični program razmene preduzetnika sa ciljem podrške novim i potencijalnim preduzetnicima da steknu odgovarajuće veštine upravljanja malim i srednjim preduzećima, tako što će u periodu od jednog do šest meseci raditi sa iskusnim preduzetnikom u jednoj od evropskih država.

U okviru skupa pod nazivom „Podrška za razvoj preduzetništva i malog biznisa“ , prezentovane su usluge Komercijalne banke koje se odnose na savremeni način poslovanja elektronskog i mobilnog bankarstva. Skup je održan 07. novembra  2018. godine u Regionalnoj privrednoj komori Moravičkog i Raškog upravnog okruga.

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Moravičkog i Raškog upravnog okruga organizovala je 24.oktobra 2018. godine sastanak Parlamenta privrednika u proširenom sastavu na temu: „Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje“. Prisutnim privrednicima i članovima Parlamenta privrednika u uvodnom delu obratili su se Zvonko Tufegdžić, direktor PKS-RPK Kraljevo, Predrag Terzić, gradonačelnik Grada Kraljeva i Milena Bakšunović, predsednica Privrednog suda u Kraljevu.