Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Održana edukativna radionica “Da posao klikne”

U okviru tematskih sastanaka parlamenata privrednika u proširenom sastavu, 30. novembra 2017. godine, u Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo, održana je  edukativna radionica o internet trgovini“Da posao klikne”. Radionicu je organizovala Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacije  uz podršku kompanije DHL International Beograd.

 

Cilj Radionice je bio da učesnicima približi mogućnosti i prednosti online poslovanja i e-trgovine. Učesnici interaktivne radionice su imali priliku da dobiju brojne informacija o internet trgovini, kako da pokrenu online poslovanje, koji su im logistički lanci potrebni i na koji način mogu da se predstave na globalnom tržištu. Predavači edukativnih radionica su bili predstavnici PKS, Banca Intesa,  kao i bloger DedaBor, poznati internet edukator i preduzetnik.

 

Osim u Kraljevu radionica“Da posao klikne”je održana u Beogradu, Somboru, Valjevu, i  Užicu.